Ημερίδα Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΙ: "Η Συνεισφορά του Αεροπορικού Όπλου στην Έκβαση του Β΄ ΠΠ"

Την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση, στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, ημερίδα με θέμα "Η Συνεισφορά του Αεροπορικού Όπλου στην Έκβαση του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου".
Ομιλητές ήταν απόστρατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, Βετεράνοι του Β΄ΠΠ και ιστορικοί.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση Βετεράνοι Έλληνες Αεροπόροι του Β' ΠΠ, οι οποίοι ανακηρύχθηκαν και επίτιμα μέλη του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΙ.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Τόσκας, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, κ. Γιάννης Ταφύλλης, Ανώτατοι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας, επίτιμοι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων και μαθητές των στρατιωτικών σχολών των ΕΔ.
Ο Αρχηγός βράβευσε τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Βετεράνων Αεροπορίας μέσω του προέδρου του Διοικητικού του Συμβουλίου, Υποπτέραρχου (Ι) ε.α Δημήτριου Λαζάρου και επέδωσε τιμητικό δίπλωμα στον Αντιπτέραρχο (Ι) ε.α Κωνσταντίνο Χατζηλάκο, πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Παλαίμαχων Αεροπόρων, στο πρόσωπο του οποίου τιμήθηκαν όλοι οι Βετεράνοι Έλληνες Αεροπόροι του Β' ΠΠ.
Επίσης, την Τρίτη 12 Μαΐου 2015, τιμήθηκε ο Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α Ιωάννης Αναγνωστόπουλος, ως ο μεγαλύτερος ηλικιακά Βετεράνος του Β΄ΠΠ.
Η εν λόγω ημερίδα διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων Σχολής Ικάρων (ΣΙ) υπό την αιγίδα του ΓΕΑ.
Δείτε εδώ βίντεο από την ημερίδα 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά