Διεθνές Συνέδριο “Περιβάλλον και Ενέργεια στα Πλοία

Διεθνές Συνέδριο “Περιβάλλον και Ενέργεια στα Πλοία

Διεθνές Συνέδριο “Περιβάλλον και Ενέργεια στα Πλοία”

      Από Παρασκευή 22 έως και Κυριακή 24 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) και στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (ΝΟΕ) το πρώτο Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Περιβάλλον και Ενέργεια στα Πλοία», το οποίο συνδιοργανώθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό, την Αμερικανική Ένωση Μηχανικών (ASHRAE) και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ).

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου παρουσιάσθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας στον τομέα διαχείρισης ενέργειας και περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν οι συμμετέχοντες σε θέματα ποιότητας περιβάλλοντος και ενεργειακής ασφάλειας στο θαλάσσιο στοιχείο.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά