Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ Κώστα Ήσυχου σε 1η Στρατιά και ΑΤΑ στη Λάρισα‏

O ΑΝΕΥΘΑ Κώστας Ήσυχος την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 πραγματοποίησε επίσκεψη σε Μείζονες Σχηματισμούς του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας που εδρεύουν στη Λάρισα.
 
Συγκεκριμένα επισκέφθηκε:
 -          Την 1η Στρατιά και το Ελληνικό Στρατηγείο Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΣΕΕΕ), προκειμένου να ενημερωθεί για την αποστολή, το έργο και τις επιχειρησιακές δραστηριότητες τους. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μίλησε στο στρατιωτικό και το πολιτικό προσωπικό.
 -          Το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), το Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων (ΕΚΑΕ) και την 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ). Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ενημερώθηκε για την αποστολή και τους τομείς δραστηριοτήτων του Αρχηγείου και του ΕΚΑΕ, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε την 337 Μοίρα στην 110ΠΜ και συνομίλησε με το Ιπτάμενο και Τεχνικό προσωπικό της Μονάδας.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά