Επίσκεψη της ΣΙ και της ΣΤΥΑ στα Καλάβρυτα

Τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015, αντιπροσωπεία μαθητών της Σχολής Ικάρων (ΣΙ) και της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ), συνοδευόμενη από τον Διευθυντή Επιχειρήσεων και Προσωπικού της ΣΙ, Σμήναρχο (Ι) Γεώργιο Σπανάκη και τον Υποδιοικητή της ΣΤΥΑ, Σμήναρχο (ΜΑ) Ιωάννη Ρούγκο, επισκέφθηκε τα Καλάβρυτα, στο πλαίσιο του προγράμματος προσκυνηματικών επισκέψεων σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών σε κωμοπόλεις και χωριά που υπέστησαν ολοκαύτωμα κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής.
Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, κ. Γεώργιος Λαζουράς.
Η επίσκεψη περιελάμβανε κατάθεση στεφάνου στον Τόπο Θυσίας Καλαβρύτων από τους αρχηγούς των δύο Σχολών και ξενάγηση - ενημέρωση στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά