Επιχείρηση εξουδετέρωσης χειροβομβίδων σε Νέο Κόσμο και Σουφλί

Επιχείρηση εξουδετέρωσης χειροβομβίδων από το ΤΕΝΞ


Την 27 Απριλίου 2015, κατόπιν αιτήματος άμεσης συνδρομής από την ΕΛΑΣ, προσωπικό του ΤΕΝΞ ενήργησε ταυτόχρονα στον Νέο Κόσμο Αττικής και στο Σουφλί Έβρου, όπως παρακάτω:

1. Στον Νέο Κόσμο, στην οδό Κριτίου 24, για την εξουδετέρωση 3 χειροβομβίδων βρετανικής προέλευσης Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Οι χειροβομβίδες εντοπίστηκαν σε πετρόκτιστη κατοικία κατά τη διάρκεια εργασιών ανακαίνισης. Μετά την εξουδετέρωση, πραγματοποιήθηκε έρευνα του περιβάλλοντος χώρου με τη χρήση ερευνητή ναρκών καθώς και Στρατιωτικού Σκύλου Ανίχνευσης Εκρηκτικών Υλών, χωρίς ευρήματα.

2. Στο Σουφλί, στο ύψωμα Προφήτης Ηλίας, για την εξουδετέρωση χειροβομβίδας η οποία εντοπίστηκε από ιδιώτη σε περίφραξη αγροτεμαχίου.

Οι χειροβομβίδες μεταφέρθηκαν με συσκευές ασφαλούς μεταφοράς σε κατάλληλους χώρους, όπου και καταστράφηκαν με τη χρήση εκρηκτικών υλών.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά