Ολοκληρωμένη πρόταση για το ασφαλιστικό των 90′-92′ και όχι μόνο αλλά και όσων συμπληρώνουν 25ετία κατέθεσαν στον ΑΝΥΕΘΑ, οι 3 μεγαλύτερες Ενώσεις Στρατιωτικών

Άμεση ήταν η αντίδραση των τριών μεγαλυτέρων Ενώσεων Στρατιωτικών (Κ.Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Ηπείρου) στην χθεσινή απάντηση-«άδειασμα» προς την ΠΟΕΣ, από τον ΑΝΥΕΘΑ, σχετικά με το ασφαλιστικό των καταταγέντων στρατιωτικών τα έτη 90’-92’.
Οι τρεις Ενώσεις απέστειλαν έγγραφο-απάντηση στον κ. Ήσυχο παρουσιάζοντας του εκ νέου, μια ολοκληρωμένη πρόταση για το Ασφαλιστικό των Στρατιωτικών Καταταγέντων τα Έτη 90 – ’92, επίσης προτείνοντας και μία Μεταβατική Περίοδο για Στρατιωτικούς που κατετάγησαν μετά το 1992 αλλά και παρουσιάζοντας ένα «σχέδιο» με Κίνητρα για όλους τους Στρατιωτικούς που Συμπληρώνουν 25ετή Πραγματική Υπηρεσία).
Τέλος οι Ενώσεις Στρατιωτικών της Ηπείρου, Θεσσαλίας και Κεντρικής Μακεδονίας προτείνουν συνάντηση με τον Υπουργό, προκειμένου να του παρουσιάσουν ολοκληρωμένη μελέτη και προτάσεις για οριστική επίλυση του θέματος.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ:
3envseis1
3envseis2
3envseis3
http://espekm.gr/home/?p=6707
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά