Γιατί υπάρχει διαφορετική αποζημίωση σε εκτέλεση 24ωρης υπηρεσίας στα στελέχη;;;

Οι Ενώσεις Στρατιωτικών της Κεντρικής Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας, συνεχίζοντας την κοινή τους προσπάθεια και δράση, παίρνουν στα χέρια τους και το θέμα των υπηρεσιών.
Οι τρεις μεγαλύτερες Ενώσεις απέστειλαν έγγραφο στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, στον Αναπληρωτή Υπουργό και τον Υφυπουργό και τους αναφέρουν το θέμα της διαφορετικής αποζημίωση σε εκτέλεση της κοινής ως προς τις υπηρεσιακές απαιτήσεις 24ωρης υπηρεσίας από τα στελέχη του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Πολεμικού Ναυτικού και Αεροπορίας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ:
koino 1
koino 2

http://espekm.gr/home/?p=6826
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά