Έναρξη Σχολείου Στρατιωτικών Παρατηρητών του ΟΗΕ 2015

Έναρξη Σχολείου Στρατιωτικών Παρατηρητών του ΟΗΕ 2015
Loading Image...
Έναρξη Σχολείου Στρατιωτικών Παρατηρητών του ΟΗΕ 2015
  Την  5η Μαΐου 2014 ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, το Σχολείο Στρατιωτικών Παρατηρητών του ΟΗΕ στις εγκαταστάσεις του ΠΚΕΕΥΕ.
   Σε αυτό το σχολείο, διάρκειας 3 εβδομάδων, συμμετέχουν 27 σπουδαστές. Οι σπουδαστές είναι μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και ιδιώτες της Ελλάδας και άλλων χωρών.
  Κατά τη διάρκειά του, οι σπουδαστές θα παρακολουθήσουν 60 περιόδους θεωρητικών αντικειμένων, κατά τις οποίες θα αναπτυχθούν λεπτομερώς βασικά θέματα που αφορούν τον ΟΗΕ, τις επιχειρήσεις που διεξάγει καθώς και τα καθήκοντα των παρατηρητών του ΟΗΕ. Επιπλέον οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ΤΑΜΣ, όπου θα εξεταστούν επεισόδια στα οποία μπορεί να συμμετάσχει ένας στρατιωτικός παρατηρητής του ΟΗΕ.
   Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα οι εκπαιδευόμενοι θα συμμετάσχουν σε μια σειρά πολιτισμικών δραστηριοτήτων, και εκτός των άλλων, θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Οχυρό «Ρούπελ» καθώς και το Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.
   Το ΠΚΕΕΥΕ καλοσωρίζει τους σπουδαστές και τους εύχεται καλή εκπαίδευση.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά