Συνάντηση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου με τον Βρετανό Πρέσβη John Kittmer‏

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τον πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας John Kittmer. Συζήτησαν θέματα διμερούς συνεργασίας καθώς και ζητήματα που αφορούν τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και ενδιαφέρουν τις δύο χώρες.
 
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, μέσω του Βρετανού πρέσβη, προσκάλεσε τον ελληνικής καταγωγής ναύαρχο σερ Τζορτζ Ζαμπέλα, Αρχηγό του Βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού, να παραστεί στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη μάχη της Καλλίπολης που θα πραγματοποιηθούν στη Λήμνο, στις 18,19 και 20 Απριλίου 2015.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά