Η σημερινή λαμπρή παρέλαση στο κέντρο της Ρόδου

Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η μεγαλειώδης παρέλαση στο κέντρο της Ρόδου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.
Αυτή τη φορά όλα κύλησαν ομαλά, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στην εξέδρα των επισήμων βρίσκεται και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός, ο οποίος μέχρι σήμερα για λόγους αρχής προτιμούσε να βρίσκεται ανάμεσα στους απλούς πολίτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Ρόδο, βρίσκεται και το ιστορικό λάβαρο της επαναστάσεως (Αγίας Λαύρας), μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου Πελοποννησίων Ρόδου.
Πηγή : Η σημερινή λαμπρή παρέλαση στο κέντρο της Ρόδου (βίντεο και φωτογραφίες) | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/306557/h-shmerinh-lamprh-parelash-sto-kentro-ths-rodoy-binteo-kai-fwtografies#ixzz3VOq1wpva
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά