Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διάλεξη του Δρ. Αθ.Δρούγου στη Θεσσαλονίκη που διοργάνωσε η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας‏

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη η διάλεξη του διοργάνωσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με κεντρικό ομιλητή τον Δρ. Αθανάσιο Δρούγο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Τζόλας εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, οι Βουλευτές κ. Αντώνης Γρέγος και Πολύβιος Ζησιμόπουλος, πολιτευτές της Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι Ενώσεων αποστράτων καθώς και στρατιωτικοί.
Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μακεδονίας ευχαριστώντας τον Δρ. Αθανάσιο Δρούγο για την παρουσία του, τον ανακήρυξε επίτιμο μέλος της Ένωσης και του απέμεινε τιμητική πλακέτα.

Το θέμα που αναπτύχθηκε ήταν «Οι παγκόσμιες εξελίξεις, τρέχουσες απειλές και η θέση της Ελλάδας» με τον Δρ. Δρούγο να το αναλύει με μοναδικό τρόπο και στη συνέχεια να απαντά σε ενδιαφέρουσες και επίκαιρες ερωτήσεις των παραβρισκόμενων.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΗ:
http://espekm.gr/home/?p=5797
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά