Εορτασμός Επετείου 25ης Μαρτίου 1821 από Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ.

 Εκδήλωση Εορτασμού της Επετείου της 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 για τον αγώνα της Παλιγγενεσίας του Έθνους, διοργανώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού και πραγματοποιήθηκε την 24η Μαρτίου 2015 στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου που ήταν κατάμεστο από εκατοντάδες αποστράτους Μέλη και φίλους της Ε.Α.Α.Σ.
 
 
    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ΥΠΕΘΑ κ. Νικόλαος Τόσκας (επίσης ως εκπρόσωπος του κ. Πρωθυπουργού), ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στγος Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Γαβριήλ ως εκπρόσωπος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, η Βουλευτής κ. Χαρά Καφαντάρη ως εκπρόσωπος της κ. Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, ο ΓΕΠΣ Αντγος Νικόλαος Δεβετζής, ο Βουλευτής κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, εκπρόσωποι των Α/ΓΕΣ, Α/ΓΕΝ και Α/ΓΕΑ, Επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, ο Πρόεδρος του ΜΤΣ, ο Γεν. Δντης ΝΙΜΤΣ, Πρόεδροι ή αντιπρόσωποι Φορέων -Συνδέσμων αποστράτων, Συνδέσμων Ο/Σ -Τάξεων ΣΣΕ, οι Πρόεδροι της Ε.Α.Α.Ν και της Ε.Α.Α.Α. , εκπρόσωπος της ΠΟΑΑΣΑ καθώς και αντιπροσωπεία σπουδαστών παραγωγικών Σχολών (ΣΣΕ –ΣΙ – ΕΛ.ΑΣ). 
 
 
 
    Μετά την υποδοχή των προσκεκλημένων, έγινε έναρξη της εκδήλωσης με τον  Ανχη ε.α. Παντελή Κράγκαρη (Μέλος του Δ.Σ. και Δημόσιες Σχέσεις της Ε.Α.Α.Σ.) να έχει την παρουσίαση και το συντονισμό του προγράμματος αυτής.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. Υπτγος ε.α. Ευάγγελος Δανιάς προέβη στην προσφώνηση –χαιρετισμό, ενώ ομιλητής ήταν ο έγκριτος καθηγητής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γρηγόριος Φ. Κωσταράς, τον οποίο παρουσίασε ο Ανχης ε.α. Π. Κράγκαρης αφού ανάγνωσε το βιογραφικό του.
 
 
 
    Ο ομιλητής καθήλωσε το ακροατήριο με την ομιλία του που είχε θέμα «Ωδή στο Πανάχραντο 1821», στη συνέχεια ακολούθησε μια σύντομη αλλά συναρπαστική παρουσίαση εικόνας και ήχου για τον αγώνα του έθνους από το Μέλος του Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. Ανχη ε.α. Π. Κράγκαρη και το πρόγραμμα συνεχίστηκε με επετειακά τραγούδια που συνόδευε, θεαματικά όπως πάντα, η μπάντα από το Σώμα Μουσικής της ΑΣΔΥΣ.
 
 
 
   Ακολούθως έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας στον ομιλητή κ. Κωσταρά από τον Πρόεδρο του Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. και έκλεισε το πρόγραμμα με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
   Τέλος έλαβε χώρα μικρή δεξίωση στο «φουαγιέ».
 
 
Το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. ευχαριστεί τους επίσημα προσκεκλημένους για την αποδοχή, όλους τους συντελεστές και συμμετέχοντες της πετυχημένης εκδήλωσης αλλά κυρίως τα απλά Μέλη της Ένωσης που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
 
 
Εκ του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Α.Α.Σ.http://www.eaas.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά