ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ NATO TRAINING SYNCHRONIZATION CONFERENCE 2015 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 ολοκληρώθηκε η Σύνοδος Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων του ΝΑΤΟ (ΝΑΤΟ Training Synchronization Conference 2015) η οποία διεξήχθη από 16 έως 19 Φεβρουαρίου  στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace, στη Θεσσαλονίκη.


Η Σύνοδος έχει σαν γενικό σκοπό, το συντονισμό σε θέματα εκπαιδεύσεως – ασκήσεων μεταξύ των Διοικήσεων του ΝΑΤΟ, των χωρών μελών και των χωρών με τις οποίες συνεργάζεται το ΝΑΤΟ. Διοργανώνεται σε ετήσια βάση, με μέριμνα της Ανωτάτης Συμμαχικής Διοίκησης Μετασχηματισμού (Supreme Allied Command Transformation) και φέτος φιλοξενήθηκε από το ΓΕΕΘΑ με την υποστήριξη και συνδρομή του NRDC-GR.



Στη Σύνοδο συμμετείχαν συνολικά  340 περίπου σύνεδροι από 47 χώρες, ως εκπρόσωποι των Στρατηγείων Δομής Διοικήσεως και Δυνάμεων του ΝΑΤΟ, των κρατών μελών και χωρών με τις οποίες συνεργάζεται το ΝΑΤΟ, καθώς και των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Κέντρων Αριστείας της Συμμαχίας.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά