Γενική συνέλευση Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ

Σε άριστο κλίμα έγινε η Γενική συνέλευση της Ένωσης στo Πολιτιστικό Πολυχώρο ''Δημήτρης Χατζής'' στα Ιωάννινα.
Στο πρώτο μέρος της Συνέλευσης υπήρξε η Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου, Επικύρωση του Οικονομικού Απολογισµού έτους 2014, ανακοινώθηκε η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και ο Προϋπολογισµός έτους 2015.
Στο δεύτερο μέρος της Συνέλευσης υπήρξε παρουσίαση από το Δ.Σ. της Ένωσης των θεμάτων που στοχεύει στο επόμενο χρονικό διάστημα αλλά και τις συναντήσεις που έχει προγραμματίσει για επίλυση χρόνιων θεμάτων που μας απασχολούν. Ακολούθησε ενδιαφέρουσα ανοιχτή συζήτηση με όλους τους παρευρισκόμενους, για πολλά θέματα που απασχολούν τους Στρατιωτικούς αλλά και τις Ενώσεις και την Ομοσπονδία.
Στην Γενική μας συνέλευση παρέστη και η Πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΜ κ. Ασλανίδου Ευμορφύλη που απηύθυνε χαιρετισμό. Η Ένωση ευχαριστεί τα μέλη της για την στήριξή τους και την παρουσία τους στην Γενική μας Συνέλευση καθώς και την Δνση του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων για την διάθεση της αίθουσας.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
 
Ο Πρόεδρος
 
 
 
 
Θεοδώρου Γεώργιος
Υπολοχαγός (ΠΖ)
 6937453787
 
Ο Γεν. Γραμματέας
 
 
 
 
Λίτσιος Ευάγγελος
Υπίλαρχος (Α)
6977071924
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά