Παρασημοφόρηση στο Ευρωπαϊκό Στρατηγείο Λάρισας (ΦΩΤΟ)

           
Παρασημοφόρηση στο Ευρωπαϊκό Στρατηγείο Λάρισας (ΦΩΤΟ)
Τριάντα ένας στρατιωτικοί διαφόρων εθνικοτήτων, που υπηρετούν στο Ευρωπαϊκό Στρατηγείο Επιχειρήσεων της EUFOR RCA στη Λάρισα, τιμήθηκαν χθες με το μετάλλιο της Ευρωπαϊκής Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας (Common Security and Defense Policy Service Medal).
Ευρωπαϊκο Στρατηγειο Λαρισας
Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα παρακάτω:
«Ο Διοικητής της Επιχείρησης, Γάλλος Υποστράτηγος Philippe Pontiès στην ομιλία του, μετά την επιθεώρηση του στρατιωτικού τμήματος, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τις συνεχείς προσπάθειες που κατέβαλλε το πολυεθνικό προσωπικό του Στρατηγείου, για την εξασφάλιση σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος στην πρωτεύουσα της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας, Μπανγκί.
Επιπλέον, ο Διοικητής της Επιχείρησης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι έως την 15 Μαρτίου του 2015, θα έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η πλήρης μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων της EUFOR-RCA, στη δύναμη του ΟΗΕ MINUSCA, ενώ υπογράμμισε ότι “η επιτυχία των αντικειμενικών σκοπών της επιχείρησης, κατέστη δυνατή χάρις στον επαγγελματισμό, την επιμονή και τη συντονισμένη εργασία των επιτελών που τιμούμε σήμερα. Η μέχρι τώρα επιτυχής έκβαση της επιχείρησης EUFOR-RCA είναι ξεκάθαρα έργο των επιτελών του Στρατηγείου της Λάρισας και της Δύναμής μας στο Bangui”.
Το μετάλλιο “Common Security and Defence Policy Service Medal”, το οποίο απονέμεται για τελευταία φορά σε στελέχη του Στρατηγείου, αποτελεί διεθνή διάκριση για όσα άτομα έχουν υπηρετήσει στις αποστολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι ένα λιτό μετάλλιο, με το σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην μία πλευρά του, ενώ στην άλλη πλευρά φέρει τη λατινική φράση «Pro Pace Unum» που σημαίνει «Ενωμένοι για την Ειρήνη»».
www.larissanet.gr
Ευρωπαϊκο Στρατηγειο Λαρισας 2
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά