Ε.Α.Α.Α.:ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ 2015

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ Ε.Α.Α.Α. - 2015


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ 
ΑΠΟ ΔΕΥ. 2 ΜΑΡΤΙΟΥ – ΠΑΡ. 27 ΜΑΡΤΙΟΥ
Δικαίωμα παραθερισμού
Δικαίωμα παραθερισμού στα ΚΕΔΑ της Π.Α. και στα ενοικιαζόμενα δωμάτια έχουν οι ε.α. Αξκοί και Ανθστές της Π.Α. και Κοινών Σωμάτων Δικαστικοί καθώς και οι ορφανικές οικογένειες, εφόσον είναι Μέλη της Ε.Α.Α.Α., Μερισματούχοι του Μ.Τ.Α. ή δικαιούχοι μερίσματος και δεν το λαμβάνουν.
Τα Προαιρετικά Μέλη προγραμματίζονται για παραθερισμό σε όλα τα θέρετρα με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν κενές θέσεις.
Υποβολή Αιτήσεων
1. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται στην Ε.Α.Α.Α., στην Αθήνα Χαλκοκονδύλη 5, στον 7ο όροφο ή στα Παραρτήματα από τα μέλη ή εκπροσώπους τους με την υποχρεωτική επίδειξη της ταυτότητος του μέλους. Για τα μέλη που αδυνατούν να υποβάλλουν την αίτησή τους, λόγω ασθένειας ή απομακρυσμένου τόπου διαμονής, μπορούν να την αποστείλουν με συστημένη επιστολή και συνημμένο φωτοαντίγραφο της ταυτότητός του μέλους και τα απαιτούμενα για κάθε περίπτωση δικαιολογητικά. (ΟΧΙ με FAX, ΟΧΙ με EMAIL). Αιτήσεις που θα υποβάλλονται χωρίς την επίδειξη της ταυτότητος του μέλους ή θα αποστέλλονται χωρίς φωτοτυπία αυτής δεν θα γίνονται δεκτές.

2. Η τελική ημέρα υποβολής των αιτήσεων στα Παραρτήματα της Ένωσης είναι η Παρ. 27 Μαρτίου. 

κατεβάστε την αίτηση..........
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά