Τα φύλλα πορείας… αρρώστησαν φαντάρους στην 1η Στρατιά

protistratia


Το επισημαίνει ο «ΒΗΜΑτοδότης» και το παραθέτουμε αυτούσιο:

«Συμβαίνει αυτό το απίστευτο. Κληρωτοί, ακόμη και νεοσύλλεκτοι (ανάμεσά τους και μερικοί γόνοι επωνύμων), ζήτησαν αναστολή για το υπόλοιπο της θητείας τους, ευελπιστώντας ότι σε λίγους μήνες θα αρθεί το μέτρο της υποχρεωτικής θητείας στα σύνορα.

Όταν ήρθαν τα φύλλα πορείας τους για μετάθεση σε μονάδες του Έβρου ή στα νησιά, ορισμένοι, με πληροφορούν, ζήτησαν και πήραν αναρρωτική άδεια ώστε να κερδίσουν χρόνο, νομίζοντας ότι θα υπάρξουν εξαιρέσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τους 23 που υπηρετούσαν στη Στρατιά της Λάρισας (θέση που θεωρείται από πολλούς προνομιακή) και πήραν φύλλο πορείας για τα νησιά, ορισμένοι απ” αυτούς δήλωσαν ασθένεια και παρέμειναν στο νοσοκομείο, ενώ οι συνάδελφοί τους μετέβαιναν αμέσως σε συνοριακές μονάδες.

Σε άλλες περιπτώσεις, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κληρωτοί που είχαν παράλληλα και ξένα διαβατήρια ζήτησαν να διακόψουν τη θητεία τους (αν και είναι ακόμη νεοσύλλεκτοι, στα Κέντρα Εκπαίδευσης) για να επανέλθουν όταν και όποτε… αλλάξει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου».

Όπως είναι κατανοητό από τα παραπάνω θα πρέπει άμεσα να εκδοθεί κάποια ειδική αγωγή για την ασθένεια που πλήττει τα… βύσματα και η οποία θα βρίσκεται σε έξαρση το προσεχές διάστημα

http://espekm.gr/home/?p=4606
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά