Το ΥΠΕΘΑ ζητά ο Καμμένος από τον Τσίπρα

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα προτείνει στον νέο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, να αναλάβουν οι ΑΝΕΛ ένα υπουργείο της νέας κυβέρνησης,αυτό της Εθνικής Άμυνας. Με υπουργό τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο.

Επιπλέον θα ζητήσει δύο θέσεις υφυπουργών ,χωρίς να έχει προσδιοριστεί ποια υφυπουργεία θα είναι αυτά.


Το ερώτημα είναι αν ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα δεχτεί την πρόταση Καμμένου ή θα προτείνει κάποια εναλλακτική λύση. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει ανοιγμα στον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων. Και αν κρίνουμε από τις δημόσιες τοποθετήσεις Τσίπρα δεν ειναι πιθανο να δώσει στους ΑΝΕΛ τον χώρο της Εθνικής Άμυνας.

Δεν υπάρχει θέμα να μην υπάρξει κυβερνητική συνεργασία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αν δεν υπάρξει συμφωνία για το ΥΠΕΘΑ.

Η επιθυμία του Πάνου Καμμένου να αναλάβει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι επιθυμία χρόνων. Στις κυβερνήσεις της ΝΔ δεν του δόθηκε η ευκαιρία ούτε σε θέση υφυπουργού . Ίσως να το υλοποιήσει με κυβέρνηση αριστεράς. Είναι η πολιτική περίεργη πολλές φορές.

onalert
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά