ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Από την Τετάρτη 21 έως τη Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συμμετείχε στην 172η Σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, σε επίπεδο Αρχηγών ΓΕΕΘΑ (Military Committee in Chiefs of Staff Session – MC/CS), στις Βρυξέλλες.Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν στην κύρια συνεδρίαση της Συνόδου αφορούσαν:
• Στην εφαρμογή του Σχεδίου «Readiness Action Plan», των εν εξελίξει μέτρων διασφάλισης και της ενδιάμεσης κατάστασης μέχρι την μετάπτωση της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης στο νέο σχήμα «Very High Readiness Joint Task Force (VJTF)».
• Στην επιχείρηση της Συμμαχίας «Resolute Support Mission» στο Αφγανιστάν.
• Στην ενίσχυση της στρατιωτικής συνεργασίας με τα κράτη του «Μεσογειακού Διαλόγου».
• Στη κατάσταση ασφαλείας, τόσο στα Ανατολικά και Νότια σύνορα της Συμμαχίας, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
• Στον στρατηγικό στρατιωτικό σχεδιασμό της Συμμαχίας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά