Καμμένος: "Αποκατάσταση της μισθολογικής αδικίας στις ένοπλες δυνάμεις"Πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας... Ο απερχόμενος υπουργός Νίκος Δένδιας παρέδωσε το χαρτοφυλάκιο στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.

Ο κ. Δένδιας δήλωσε υπερήφανος που υπήρξε υπουργός Εθνικής Άμυνας, διαβεβαιώνοντας για το αξιόμαχο των στελεχών, ενώ τόνισε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις στάθηκαν δίπλα στον πολίτη και έκανε ιδιαίτερη μνεία στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβατών του Norman Atlantic.

Ο κ. Δένδιας εξέφρασε επίσης τα συλλυπητήριά του για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος.

Λαμβάνοντας το λόγο ο νέος υπουργός Πάνος Καμμένος ζήτησε συγγνώμη από τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων για τις μισθολογικές μειώσεις που έχουν υποστεί και τόνισε ότι πρώτο του μέλημα αποτελεί η αποκατάσταση της μισθολογικής αδικίας.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά