Απάντηση Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στη νέα δήλωση των υποψηφίων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Υπουργός  Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, απαντώντας στη νέα δήλωση των υποψηφίων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ  Νίκου  Βούτση και Θοδωρή Δρίτσα, ανέφερε:
 
«Οι κ. κ. Ν. Βούτσης και Θ. Δρίτσας εντελώς παραπλανητικά ισχυρίζονται ότι από την χθεσινή απάντησή μου προκύπτει ότι οι καταγγελίες τους είναι “βάσιμες και αληθινές”,  ενώ ισχύει ακριβώς το αντίθετο, καθώς διέψευσα κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς τους. 
 
Μου προκαλεί δε απορία αλλά και κατάπληξη το γεγονός ότι τα δύο εξαιρετικά έμπειρα κοινοβουλευτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αγνοούν  - ή παριστάνουν ότι αγνοούν -  ότι  στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων τις τελευταίες ημέρες έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα γραπτά μηνύματα από υποψήφιους  Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι τους καλούν να βάλουν σταυρό προτίμησης στους ίδιους.  
 
Αντίστοιχα γραπτά μηνύματα εστάλησαν  από υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ και σε εκατοντάδες χιλιάδες άλλους ψηφοφόρους, σε μία προωθητική της υποψηφιότητάς τους ενέργεια που είναι απολύτως  νόμιμη, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.  
 
Για πολλοστή φορά απευθύνω έκκληση στα στελέχη του συγκεκριμένου κόμματος να μην δηλητηριάζουν το πολιτικό κλίμα,  μία μόλις ημέρα πριν ανοίξουν οι κάλπες,  με παντελώς αβάσιμες “καταγγελίες” που σχετίζονται με τον ευαίσθητο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων».
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά