Ηχηρό το μήνυμα των Ενόπλων Δυνάμεων για τις εκλογές

Της Βάλιας Αμπατζή

Όλοι απόψε ξέραμε το εκλογικό αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι αυτή η χώρα πρέπει να αλλάξει σελίδα. Σε όλα!!

Η πρώην κυβέρνηση όσον αφορά τις ΕΔ στέρησε τα αυτονόητα από αυτούς και παρά την απόφαση του ΣτΕ προσπάθησε να ξεγελάσει τους στρατιωτικούς με ψίχουλα.

Δεν υπάρχουν όμως πρόβατα στρατιωτικοί. Υπάρχουν άνθρωποι που φυλάνε την πατρίδα και την τιμούν με το εθνόσημο στην στολή τους. Δεν μπορεί να τους κοροϊδέψει κανένας. Και οι ίδιοι ξέρουν να προσφέρουν αλλά και να τιμωρούν αυτούς που τους στερούν την αξιοπρέπεια.

Η ψήφος τους ας γίνει μάθημα σε κάποιους που αλαζονικά τους στερούν πράγματα από την καθημερινότητα τους.

Εύχομαι ο νέος Πρωθυπουργός να κρατήσει τις δεσμεύσεις του και να δώσει μεγαλύτερη αξία στις ΕΔ αλλά και τα λεφτά ΤΟΥΣ πίσω όλα στο ακέραιο.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά