Το θέμα της «Άδειας Ανατροφής Τέκνου» καλείται να επιλύσει ο νέος υπουργός

image6010249x

Ήταν Πέμπτη 11 Νοέμβρη 2014 όταν η ΑΝΥΕΘΑ κα. Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξη της ανακοίνωνε ότι επιλύεται επιτέλους και για τους στρατιωτικούς το ζήτημα με την άδεια ανατροφής τέκνου, που δεν λαμβάνουν μόνο τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, όταν η σύζυγος τους δεν εργάζεται.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Χωρίς φυσικά αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την κα Γεννηματά, η προκήρυξη των Εθνικών Εκλογών την «πρόλαβε» κι αν και υπήρχε ο χρόνος να επιλύσει αυτό το ζήτημα, παρόλα αυτά προτίμησε να το «κληροδοτήσει» στην επόμενη ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Το «καυτό» αυτό πρόβλημα πέφτει πλέον στον νέο Υπουργό κο Πάνο Καμμένο ο οποίος καλείται να δώσει επιτέλους ένα τέλος στο θέμα αυτό, με την οριστική επίλυση του. Το τι έχει όμως σκοπό να πράξει θα φανεί σύντομα. Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. θα συνεχίσει να παρακολουθεί το θέμα, να το υπενθυμίζει και θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη του.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Το θέμα δεν είναι μόνο η άδεια ανατροφής τέκνου. Το θέμα είναι όλος ο Ν. 4210/13 να ισχύσει και στις ένοπλες δυνάμεις. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους ενδιαφέρει μόνο η άδεια ανατροφής και όχι και οι άλλες διατάξεις του νόμου. Λέει και άλλα ο νόμος μέσα αν τον διαβάσετε προσεκτικά. π.χ “Σε περίπτωση γέννησης διδύμων, τριδύμων κ.λπ. τέκνων χορηγείται επιπλέον άδεια ανατροφής χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών με αποδοχές για κάθε τέκνο πέραν του ενός.”
Αυτό γιατί να μην ισχύει για όλες τις ένοπλες δυνάμεις?

http://espekm.gr/home/?p=3710

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά