Επαφές ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου‏


Ο Υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Χριστόφορος Φωκαΐδης επικοινώνησε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του και να τον προσκαλέσει στην Κύπρο, όπου ο κ. Καμμένος θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίσκεψή του.

 

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα επισκεφθεί την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον Διευθυντή του διπλωματικού γραφείου του Υπουργού, Ελευθέριο Καραγιάννη.

 

Επίσης, ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, επικοινώνησε με τον Γάλλο ομόλογό του Ζαν - Ιβ Λε Ντριάν και του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το τραγικό συμβάν στην Ισπανία, όπου έχασαν τη ζωή τους και Γάλλοι στρατιωτικοί.

 

Συζήτησαν επί μακρόν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα θέματα που αφορούν τις χώρες της νοτίου Ευρώπης. Ο Γάλλος Υπουργός Άμυνας απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Καμμένο να επισκεφθεί το Παρίσι. Η ημερομηνία θα καθορισθεί δια της διπλωματικής οδού.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά