Δήλωση ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια σχετικά με τους ισχυρισμούς του υποψήφιου Βουλευτή Δρίτσα

«Ο κ. Δρίτσας προφανώς αναφέρεται, μέσα από περίτεχνα νεφελώδεις  εκφράσεις,  στην υλοποίηση ήδη εγκεκριμένων συμβάσεων, αρκετούς μήνες πριν από την προκήρυξη εκλογών, όπως παραδέχεται σε  άλλο σημείο της δήλωσής του.
 
Η απαίτηση να σταματήσει η υλοποίηση των συγκεκριμένων προγραμμάτων, λόγω των πρόωρων εκλογών τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε, είναι καινοφανής και έρχεται σε αντίθεση με την εκπεφρασμένη αγωνία της ηγεσίας και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων -  τις προτάσεις των οποίων και μόνον υλοποιεί με απολύτως διαφανή τρόπο η Κυβέρνηση - για την ταχύτερη δυνατή θωράκιση του εθνικού  αμυντικού συστήματος της χώρας.
 
Για μία ακόμη φορά απευθύνω  έκκληση στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και στα στελέχη του να αφήσουν εκτός της προεκλογικής διαμάχης τις Ένοπλες Δυνάμεις και το αξιόμαχό τους, με αφορμή  πάσης φύσεως φήμες και “πληροφορίες”».
 
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά