Συνάντηση του Προέδρου του ΙΒΑΝ με το Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ


Ο Πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου Ελεγκτών του ΝΑΤΟ (ΙΒΑΝ) Δρ. Χαρίλαος Χαρίσης συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή 16 Ιανουαρίου με το Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Kύριο Jens Stoltenberg.

 

Ο Δρ. Χαρίσης ενημέρωσε το Γενικό Γραμματέα για την εξαιρετικά πετυχημένη ολοκλήρωση της πρώτης στην ιστορία του ΝΑΤΟ εξωτερικής αξιολόγησης του ΙΒΑΝ από τα ανώτατα ελεγκτικά ιδρύματα της Ισπανίας και της Πολωνίας. Επίσης αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση των μέτρων αναδιοργάνωσης του ΙΒΑΝ ένα περίπου χρόνο νωρίτερα από την προθεσμία που είχε θέσει το Βορειοατλαντικό Συμβούλιο.

 

Ο Γενικός Γραμματέας υπογράμμισε το σημαντικό ρόλο του ΙΒΑΝ στην παροχή προς τα έθνη μέλη των απαραίτητων διαβεβαιώσεων ότι η χρηματοοικονομική διαχείρηση του ΝΑΤΟ είναι ορθή και εξήρε την εξαιρετικά σημαντική πρόοδο που έγινε από τον ΙΒΑΝ με την αναδιοργάνωσή του και την ενδυναμωσή του τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

 

Ο ΙΒΑΝ είναι το ανεξάρτητο εξωτερικό ελεγκτικό σώμα του ΝΑΤΟ (Ελεγκτικό Συνέδριο του ΝΑΤΟ) και έχει την ευθύνη ελέγχου των λογαριασμών όλων των νομικών προσώπων του ΝΑΤΟ (ΝΑΤΟ bodies).
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά