Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. στηρίζει τη "Μέλισσα"‏

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας επισκέφτηκε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης το Ίδρυμα Ορφανοτροφείο «Μέλισσα».
Εκεί συναντήθηκε με την διευθύντρια του ιδρύματος κα Βασιλεία Μαύρου και ενημερώθηκε για τη στέγη «Μέλισσα», τους σκοπούς της, το έργο της, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. ενημέρωσαν την διευθύντρια ότι η Ένωση έχει λάβει την απόφαση να βοηθήσει τη «Μέλισσα» με όποιον τρόπο μπορεί.
Αρχικά η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. έχει ξεκινήσει μια σειρά από ενέργειες για την προβολή του Ιδρύματος στα μέλη της. Σύντομα θα υπάρξουν εκδηλώσεις και δράσεις με σκοπό τη συλλογή χρημάτων και όχι μόνο, για την κάλυψη κάποιων αναγκών της «Μέλισσα». Τέλος η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. βρίσκεται και θα βρίσκεται στο πλευρό του ιδρύματος για ότι αυτό χρειαστεί και μπορεί να βοηθήσει η Ένωση.
http://espekm.gr/home/?p=3681
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά