Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Γενικής Γραμματέα και κάλαντα από τη στρατιωτική μπάντα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά αναφέρει τα ακόλουθα:

«Αγαπητοί πολίτες της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας,
Ετοιμαζόμαστε σε λίγες ώρες να υποδεχτούμε το νέο έτος, με υψηλές προσδοκίες αλλά και με μεγάλες ευθύνες καθώς οι στιγμές που διανύει η χώρα μας είναι κρίσιμες και σημαντικές για το μέλλον.
Ως τώρα, εργαστήκαμε μεθοδικά και αποτελεσματικά για την ενίσχυση της περιφερειακής παραγωγικότητας, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής. Ταυτόχρονα συνδράμαμε στη μεγάλη εθνική προσπάθεια ώστε να οδηγήσουμε τον τόπο και τη χώρα στην έξοδο από τη κρίση.
Από τη χρονιά που φεύγει μας μένουν έντονα σημάδια δικαίωσης και ικανοποίησης για τα όσα σημαντικά καταφέραμε.
Μας μένουν όμως και διδάγματα σε τομείς που θα πρέπει να βελτιωθούμε.
Στόχος και ευχή μου για τη νέα χρονιά, είναι να καταφέρουμε, όλοι μαζί, μέσα από τη συλλογική προσπάθεια να ενισχύσουμε την προοπτική και την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο.
Όλοι μας θα πρέπει να λάβουμε αποφάσεις με αίσθημα ευθύνης και όχι επηρεασμένοι από αισθήματα πικρίας και θυμού.
Ας κλείσουμε τα αυτιά μας στις «σειρήνες» και ας ακολουθήσουμε το ασφαλές μονοπάτι που θα μας οδηγήσει στην κατάκτηση των στόχων μας μέσα από συγκροτημένο σχέδιο, όραμα και σκληρή δουλειά.
Γιατί όπως όλοι έχουμε καταλάβει πολύ καλά τα τελευταία χρόνια της κρίσης ο δρόμος προς την κορυφή είναι δύσβατος και κανείς δεν τον διανύει αλώβητος. Εκτός και αν επηρεασμένος από το κάλεσμα των «σειρήνων» αναζητήσει τη λύτρωση μέσα από ψευδεπίγραφες υποσχέσεις και ουτοπικές λύσεις.
Εύχομαι από καρδιάς για το 2015, Χρόνια πολλά, Υγεία, Ευημερία και κάθε Οικογενειακή και προσωπική ευτυχία, σε όλους σας.»

ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ

Στη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Βίκυ Ευταξά, έψαλλε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα η μπάντα της 8ης Μεραρχίας Πεζικού ΤΑΞΠΖ. Η Γενική Γραμματέας την Τετάρτη (31/12/2014), παραμονή της Πρωτοχρονιάς, υποδέχθηκε τους μουσικούς της στρατιωτικής μπάντας στο γραφείο της και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.

http://e-ptolemeos.gr/protochroniatiko-minima-tis-genikis-grammatea-ke-kalanta-apo-ti-stratiotiki-banta/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά