Δένδιας: οι ελληνικές προσπάθειες θα συνεχιστούν ακόμα και τη νύχτα!Της Βάλιας Αμπατζή

Πριν από λίγο ο ΥΕΘΑ Νίκος Δένδιας στον τηελεοπτικό σταθμό Alpha μίλησε για τις προσπάθειες που κάνουν οι ελληνικές δυνάμεις για την διάσωση των επιβατών του φλεγόμενου πλοίου και είπε ότι το συντονισμό τον έχουν οι ιταλικές αρχές.

Ωστόσο οι Έλληνες στελέχη των ΕΔ που βρίσκονται στα ελικόπτερα καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες παρά τις αντίξοες συνθήκες και με αυτό που μπορούν να προσφέρουν ως τώρα ήταν επιτυχής η αποστολή.

Δεν θα σταματήσουν όμως να επιχειρούν παρόλο που το πλοίο ρυμουλκύται (προς το Πρίντεζι μάλλον και όχι προς Αλβανία) και εν πλώ αν και υπάρχει σκοτάδι θα συνεχιστεί η προσπάθεια.


"Δε θα μας σταματήσει το σκοτάδι"

"Με τον επαγγελματισμό των στελεχών θα προσπαθήσουμε να σώσουμε ζωές"

Ευχαρίστησε τέλος τα στελέχη που λαμβάνουν μέρος στην όλη αποστολή.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά