Η μαγευτική Χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργανωθηκε από την Ταξιαρχία στην Μύριναwww.onalert.grΟι φωτογραφίες είναι από την ακριτική και πανέμορφη Λήμνο. Είναι από την χριστουγεννιάτικη γιορτής που οργανωθηκε από την Ταξιαρχία στην Μύρινα, την πρωτεύουσα του νησιού. Τις δημοσιεύουμε για να τις δουν όσοι ακόμη θεωρούν ότι να υπηρετείς σε νησιά όπως η Λήμνος είναι…τιμωρία. Δεκέμβριος μήνας και η ομορφιά των χρωμάτων του Αιγαίου ασύλληπτη. Δεν είναι “μαύρη” η Λήμνος ,όπως και κανένα από τα νησιά μας. Δυστυχώς όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι η θητεία δεν είναι διόλου άσχημη …όταν απολυόμαστε.

Όσο για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή; Η Στρατιωτική Μουσική της 88 ΣΔΙ έπαιξε υπέροχα και ο Αη Βασίλης μοίρασε δώρα και στα 190 παιδιά που παρευρέθηκαν στη γιορτή. Το άναμμα του δέντρου συνοδεύτηκε από πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό.
Πάντα τέτοια εκεί στην “απόρθητη” Λήμνο.ΠΗΓΗ: onalert.gr
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά