Ο ΥΕΘΑ επισκέφτηκε εν πλω την Φ/Γ «ΝΑΒΑΡΙΝΟ»

Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Δένδιας συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Παναγιώτη Λίτσα ΠΝ επισκέφθηκε χθες  τη φρεγάτα «Ναβαρίνο»,  που πλέει σε διατεταγμένη υπηρεσία στο Αιγαίο, στην οποία παρέμεινε μέχρι σήμερα το πρωί.   
 
Χθες το βράδυ, ο κ. Δένδιας ξεναγήθηκε στη φρεγάτα, ενημερώθηκε για την αποστολή του πλοίου και του πληρώματος,  ενώ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει άσκηση επιχειρησιακής ετοιμότητος εν πλω βάσει ρεαλιστικού σεναρίου.
 
Σήμερα το πρωί, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης επιβιβάσθηκε με τον Αρχηγό ΓΕΝ και τον Αρχηγό Στόλου  σε ταχύπλοο και επισκέφθηκε τη νήσο Δονούσα, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους νησιώτες και να ανταλλάξει ευχές μαζί τους για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και του νέου έτους.
 
Λίγο πριν επιβιβαστεί σε ελικόπτερο τύπου “Aegean Hawk” ο κ. Δένδιας απηύθυνε από το ελικοδρόμιο της φρεγάτας τον ακόλουθο χαιρετισμό προς το πλήρωμα:
 
«Κυρίες και κύριοι,
 
Ήταν για μένα πολύ μεγάλη χαρά μαζί με τον Αρχηγό του ΓΕΝ και τον Αρχηγό του Στόλου να είμαι για λίγες ώρες μαζί σας. Θέλω να σας πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος από  τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας.
 
Δεν θέλω να υπερβάλλω, σας λέω όμως ότι αυτό που κάνετε για την κοινωνία και την πατρίδα είναι εξαιρετικά σημαντικό, το ξέρετε ήδη. Περάσαμε μια πολύ  μεγάλη κρίση και η αίσθηση ότι είσαστε αξιόμαχοι είναι απαραίτητο στοιχείο υπερηφάνειας του μέσου Έλληνα.
 
Σας ευχαριστώ θερμά για ό,τι κάνετε, επιτρέψτε μου να ευχηθώ και σε εσάς και στις οικογένειές σας,  που θα τις δείτε σύντομα,  καλή χρονιά.
 
Κύριε Κυβερνήτα,
 
Ευχαριστώ πάρα πολύ για  τη φιλοξενία. Θα την θυμάμαι πάρα πολύ καλά.
 
Σας ευχαριστώ όλους».  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά