΄΄Συναγερμός΄΄ στην κεντρική πύλη του ΥΠEΘΑ από ΄΄ανώτατο εισβολέα΄΄!

Τα μέτρα ασφαλείας στο ΥΠΕΘΑ δεν ισχύουν για τους ανώτατους αξιωματικούς; Κάποιοι προφανώς θεωρούν ότι τα αυξημένα από την εποχή του Πάνου Παναγιωτόπουλου μέτρα ασφαλείας στο ΥΠΕΘΑ δεν τους αφορούν. Επεισόδιο στην κεντρική πύλη του ΥΠΕΘΑ μεταξύ ανώτατου αξιωματικού που υπηρετεί σε καίρια θέση του ΠΝ κι ενός…υπαξιωματικού που έκανε άψογα την δουλειά του έκανε άνω κάτω το ΓΕΕΘΑ ,το ΓΕΝ και το ΥΠΕΘΑ!

Ο ανώτατος έφθασε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και τον οδηγό μέχρι την κεντρική πύλη. Άγνωστο γιατί, δεν μπήκε με το αυτοκίνητο όπως κάθε πρωί εντός του στρατοπέδου Παπάγου. Αποβιβάστηκε και πήγε να μπει από την πύλη που εισέρχονται όλοι όσοι υπηρετούν και εργάζονται στο ΥΠΕΘΑ και τα Γενικά Επιτελεία.

Εκεί έβαλε την υπηρεσιακή του κάρτα στο ειδικό μηχάνημα που απελευθερώνει την “μπάρα” για να περάσει ο κάθε εισερχόμενος στο ΥΠΕΘΑ. Η κάρτα είτε είχε απομαγνητιστεί, είτε είχε λήξει και ο ανώτατος δεν μπορούσε να περάσει.  Ευγενικά ο υπαξιωματικός εξήγησε στον αξιωματικό ότι πρέπει να γίνει μια διαδικασία “εξακρίβωσης” των στοιχείων του! Και τότε ακολούθησε η έκρηξη του ανώτατου, ο οποίος του επανέλαβε τον βαθμό και την θέση που υπηρετεί και ζήτησε να τον αφήσει να περάσει!

Ο υπαξιωματικός επέμεινε στην διαδικασία και το αποτέλεσμα ήταν λίγη ώρα αργότερα να κληθεί από ανωτέρους του για να δώσει…εξηγήσεις!

Θεωρούμε δεδομένο ότι ο υπαξιωματικός όχι μόνο δεν θα…τιμωρηθεί αλλά θα επιβραβευθεί για την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων του. Είναι αυτονόητο . Για τον ανώτατο αξιωματικό υπάρχουν Αρχηγοί οι οποίοι θα πρέπει να τον προσγειώσουν στην πραγματικότητα και να του εξηγήσουν ότι κανείς δεν είναι διάσημος .

Το ΥΠΕΘΑ πρέπει να έχει μέτρα ασφαλείας. Αυτό δεν τίθεται προς συζήτηση. Αν όσοι υπηρετούν στα υψηλά κλιμάκια δεν δίνουν το παράδειγμα της απόλυτης τήρησης των κανόνων ασφαλείας τότε τι να περιμένουμε από τους υπόλοιπους;

Κι αν καλούμε…σε απολογία έναν υπαξιωματικό που έκανε άψογα την δουλειά του πως θα απαιτήσουμε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και με την ίδια αντίληψη;

http://eaaspierias.blogspot.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά