Αλεξίσφαιρη σκοπιά αντικαταστάθηκε απο…μάντρα!

Με ένα τοιχίο ύψους περίπου ενός μέτρου αντικαταστάθηκε η αλεξίσφαιρη σκοπιά που είχε τοποθετηθεί εντός του στρατοπέδου «ΠΑΠΑΓΟΥ», δηλαδή εντός του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Παρελθόν, για άγνωστους λόγους, αποτελεί η σκοπιά που είχε τοποθετηθεί, μετά απο τρομοκρατικά κτυπήματα στην χώρα, μέσα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, λίγο μετά την επονομαζόμενη «πύλη των Λεόντων» (πύλη Μεσογείων), και είχε μπει μετά απο ενέργειες του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας και επίτιμου Α/ΓΕΣ Στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου για λόγους ασφαλείας.
Στην θέση της υπάρχει πλέον μια κατασκευή ύψους περίπου ενός μέτρου ενώ η σκοπιά, που διακρίνεται στην φωτογραφία την ημέρα που ο Στρατηγός Φ. Φράγκος είχε κατέβει για να συνομιλήσει στο προαύλιο του ΥΠΕΘΑ με Απόστρατους δεν υπάρχει πια.
Το εύλογο ερώτημα είναι…Γιατί;
http://espekm.gr/home/?p=2422
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά