ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014, διεξήχθη η τρίτη και τελευταία φάση των αγώνων μεταξύ των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων των 3 Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων στις εγκαταστάσεις της 31ης Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων (31 ΜΕΕΔ), στην Ελευσίνα.Οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν στα εξής αθλήματα/δοκιμασίες:
α.  Αγώνας 100 μ οπλίτη
β.  Δρόμος 1 μιλίου (ξηράς) οπλίτη
γ.  Αγώνας 400μ μεταφορά τραυματία
δ.  ΔιελκυστίνδαΟι εν λόγω αγώνες διεξήχθησαν σε τρεις φάσεις, η κάθε μία εκ των οποίων είχε επιμέρους αντικείμενα την σκοπευτική ικανότητα, την φυσική αντοχή και την ικανότητα σε ό,τι έχει σχέση με το υγρό στοιχείο, αντίστοιχα.Διοργανώθηκαν για δεύτερη φορά το έτος 2014, υπό τον συντονισμό και την εποπτεία της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων (ΔΔΕΕ) του ΓΕΕΘΑ, με σκοπό την προαγωγή της άμιλλας και ευγενούς αγωνιστικού πνεύματος αλλά και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων των 3 Κλάδων των ΕΔ.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά