ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΛΗΜΝΟ(ΜΥΡΙΝΑ) ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ 88 ΣΔΙ ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΤΗΣ 88ΣΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΩΣ  ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΖΟΥΜΗ.Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ.

ΣΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΜΥΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΡΟΥΛΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ , ΔΙΑΝΘΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΣΜΑΤΑ(ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΦΩΝΕΣ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ. ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ. ΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ , Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΠΑΥΛΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΟΡ ΑΙΓΑΙΟΥ, Ο ΕΠΑΡΧΟΣ , Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΗΜΝΟΥ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ.

ΠΕΡΑΝ ΕΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ,ΜΥΛΩΝΑΣ , ΕΝΩ ΠΑΡΕΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΟΥΡΔΟΥΠΗΣ.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΜΟΥ(ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ  ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΨΕΙΣ) ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.

ΠΑΝΤΟΤΕ  ΕΥΧΟΜΑΙ

http://www.analystsforchange.org/2014/11/blog-post_639.html
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά