Το Mήνυμα του Σμηναγού (Ι) Στράλη απο το «ΖΕΥΣ»: Έλληνες σηκώστε Ψηλά το Κεφάλι!

Μάγεψε το F-16  ΖΕΥΣ  με τις  μανούβρες τις χαμηλές διελεύσεις ,τα 9 G και κλειστές στροφές κατά μήκος του άξονα !photos_airshow_053

Αλλά την παράσταση έκλεψε ο Σμηναγός  (I) Στράλης Χειριστής του F-16 που μιλώντας  μέσα από το πιλοτήριο του ΖΕΥΣ  συγκίνησε με το Μήνυμα  του !

Χρόνια Πολλά Θεσσαλονίκη,Χρόνια πολλά Μακεδονία ,Χρόνια πολλά Ελλάδα…Έλληνες ούρλιαξε το παλικάρι και ακούστηκε στα Πέρατα του Κόσμου εμείς είμαστε εδώ!

Έλληνες σηκώστε Ψηλά το Κεφάλι και αμέσως μετά ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος

f3Αμέσως μετά ακούστηκαν οι νότες  του Σκουλά Ήλιος Θεός που φτάνουν στα παλληκάρια μας στο Ποτάμι στα βράχια ,στις βραχονησίδες και τα φυλάκια του Αιγαίου !
Ο Σγο (Ι) Σωτήριος Στράλης (πρώτη του επίδειξη ήταν στο Μάλεμε) που ύστερα από το πέρας της εκπαίδευσής του, παραλαμβάνει τη σκυτάλη της ομάδας το 2015 ως επικεφαλής Σγο Ανδρουλάκη (φώτο) Για το υπόλοιπο της σαιζόν 2014 η ομάδα θα έχει δύο DEMO PILOT στη διαδικασία παράδοσης – παραλαβής, που θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για άψογες επιδείξεις, προβάλλοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα, την ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ και την ΕΛΛΑΔΑ σε διεθνές επίπεδο.
https://www.youtube.com/watch?v=fK8lIlyZhDw
 Veteranos.gr
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά