Θεαματική επίδειξη ακροβατικών από F-16, μετά τη λήξη της παρέλασης

Oι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια θεαματική επίδειξη ακροβατικών από αεροσκάφος F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας, που θα γίνει αμέσως μετά τη λήξη της παρέλασης.
Η επίδειξη αναμένεται να αρχίσει στις 12.25 το μεσημέρι ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου, της στρατιωτικής ηγεσίας και των άλλων επισήμων. Το θέαμα αναμένεται να κόψει την ανάσα όσων το παρακολουθήσουν, αφού σύμφωνα με αξιωματικούς της αεροπορίας ο έμπείρος πιλότος του F-16 θα πραγματοποιήσει ελιγμούς και άλλες ασκήσεις στον ουρανό και σε χαμηλή απόσταση από τη γη. Στη συνέχεια ο Κάρολος Παπούλιας θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
Από νωρίς το πρωί της Τρίτης τα αστυνομικά μέτρα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα σε όλα τα σημεία που προβλέπεται ότι θα κινηθούν ο Κάρολος Παπούλιας και οι επίσημοι. Γενικότερα σε όλη τη διάρκεια του εορταστικού τριημέρου θα τηρηθεί ο περσινός σχεδιασμός. Η εξέδρα των επισήμων θα είναι αποκλεισμένη σε μεγάλη απόσταση και οι πολίτες θα αναγκαστούν να παρακολουθήσουν την παρέλαση κυρίως στην αρχή και στο τέλος της, ενώ στη λεγόμενη “κόκκινη ζώνη” θα μπορούν να περάσουν μόνο όσοι διαθέτουν πρόσκληση. Αυτή η περιοχή θα προστατεύεται από κάγκελα και θα περιφρουρείται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος για πρώτη φορά εκτός από τα στρατιωτικά τμήματα και τα πολεμικά αεροσκάφη θα παρελάσουν και οι σκύλοι του στρατού, που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για τη φύλαξη των στρατοπέδων.
Η μαθητική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 11 το πρωί, στην οδό Τσιμισκή. Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Ορφανός, ενώ θα παραστούν ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

http://espekm.gr/home/?p=1908
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά