Δελτίο Τύπου της Ε.Α.Α.Σ. για συνάντηση με τον κ. Υπουργό Εθνικής Αμύνης

    Την 23η Οκτωβρίου 2014 ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Δημήτριος Αβραμόπουλος, δέχθηκε εθιμοτυπικά στο γραφείο του το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ., ενόψει της αναχώρησής του από το Υπουργείο, για την ανάληψη της νέας του θέσης στην Ε.Ε.
 
           Την επιθυμία του για τη συνάντηση αυτή είχε εκφράσει ο κ. Υπουργός νωρίτερα στον κ. Α/ΓΕΕΘΑ, όταν πληροφορήθηκε από αυτόν ότι θα συναντούσε το Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ.
 
           Κατά τη συνάντηση, παρουσία και του κ. Α/ΓΕΕΘΑ, έγινε συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν τα Μέλη της Ε.Α.Α.Σ.
 
         Ο κ. Υπουργός εξέφρασε την συμπαράστασή του προς τους αποστράτους συναδέλφους, αναγνωρίζοντας τις υπερβολικές εις βάρος τους περικοπές.
 
           Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Υπουργός επέδωσε αναμνηστικά στα Μέλη του Δ.Σ. 
 
 
Εκ του Γραφείου Τύπου  της Ε.Α.Α.Σ.
 
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά