Απάντηση έδωσε το Υπουργείο για το λόγο που δεν πήγε η μπάντα της ΠΑ στην Ρωσία

Άλλη μια σοβαρή απόδειξη υποβάθμισης των διμερών μας σχέσεων μας με τη Ρωσική Ομοσπονδία συνιστά η απάντηση που εκμαιεύσαμε, από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου και της υπ’ αριθμ. πρωτ. 2877/24-09-2014 ερώτησής μας για την απουσία της χώρας μας, από το φημισμένο φεστιβάλ στρατιωτικών μουσικών ορχηστρών «Spaskkaya Tower 2014», της Μόσχας.
 
Η άρνηση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, να συμμετάσχει η μπάντα της Πολεμικής μας Αεροπορίας, όπως ενημερωθήκαμε εδράζεται στο γεγονός της απόσυρσης όλων των συμμετοχών των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα συμμετείχαν στο φεστιβάλ λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στο ευρύτερο γεωστρατηγικό περιβάλλον, το τελευταίο χρονικό διάστημα.
  
Ενημερωτικά επισημαίνουμε, πως η πρόσκληση είχε γίνει αποδεκτή σύμφωνα με την απάντηση του Υπουργείου, από τον Οκτώβριο του 2013, ενώ τα μόνο έξοδα μετακίνησης της αποστολής, τα οποία θα βάρυναν οικονομικά την ελληνική συμμετοχή, είχαν ήδη καταχωρηθεί την ίδια περίοδο σε πιστώσεις του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΑΒΡΙΗΛ ΑΒΡΑΜΙΔΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά