Και στρατιωτικοί σκύλοι θα παρελάσουν φέτος στη Θεσσαλονίκη!

Για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν στη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και οι σκύλοι του Στρατού που είναι ειδικά  εκπαιδευμένοι για τη φύλαξη των στρατοπέδων.
Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν μάλιστα και δοκιμαστικά και οι σκύλοι «έπεισαν» πώς μπορούν να φέρουν σε πέρας και αυτή την... αποστολή, αφού στέκονται στο πλάι του συνοδού και παρελαύνουν μαζί του. Θα ακολουθήσει μάλιστα και δοκιμαστικό με πλήθος κόσμου για να βεβαιωθούν οι αρμόδιοι πώς δεν θα υπάρξουν απρόοπτα.
Οι στρατιωτικοί σκύλοι είναι ένα σημαντικό «εργαλείο» στην υπηρεσία των Ένοπλων Δυνάμεων και έχουν συμβάλλει σημαντικά στην ασφάλεια των μονάδων εξοικονομώντας προσωπικό, το οποίο διατίθεται σε άλλες υπηρεσίες.

www.thestival.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά