Ο «αγώνας» που δίνει το 7χρονο αγγελούδι συνεχίζεται‏

Πριν λίγες μέρες η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δημοσιοποίησε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο 7χρονος γιος του συναδέλφου Β.Β. (δείτε εδώ τη δημοσίευση).
Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.Μ. προβαίνει σε αυτή τη νέα δημοσίευση, αφενός για να υπενθυμίσει σε όλους το θέμα καθώς η έκκληση για βοήθεια εξακολουθεί να υπάρχει και ο «δρόμος» είναι ακόμα μακρύς και αφετέρου για να ευχαριστήσει αυτούς που έδειξαν με κάθε τρόπο την συμπαράσταση και τα φιλάνθρωπα αισθήματα τους.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς αυτούς που έσπευσαν να καταθέσουν τον οβολό τους για το μικρό αγγελούδι, σε αυτούς που προσφέρθηκαν άμεσα να βοηθήσουν με κάθε άλλο τρόπο και σε αυτούς που αναδημοσίευσαν την ανακοίνωση μας, κάνοντας την γνωστή σε όλη την Ελλάδα.
Σε όλους αυτούς λοιπόν οφείλουμε να απευθύνουμε ένα ολόψυχο, ένα τεράστιο «ευχαριστώ» !!!
 
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά