Λήξη Σχολείου Ασφαλείας Συνόρων 2014Λήξη Σχολείου Ασφαλείας Συνόρων 2014
Loading Image...
Λήξη Σχολείου Ασφαλείας Συνόρων 2014
   Τελείωσε το Σχολείο Ασφαλείας Συνόρων. Το σχολείο ήταν διάρκειας 2 εβδομάδων και κατά τη διάρκειά του, οι σπουδαστές παρακολούθησαν τόσο θεωρητικά αντικείμενα, όπου αναπτύχθηκαν λεπτομερώς βασικά θέματα που αφορούν την ασφάλεια συνόρων, όσο και πραγματοποίηση πρακτικής επίδειξης μέσων που χρησιμοποιούνται στην ασφάλεια συνόρων.
  Στο σχολείο συμμετείχαν 43 εκπαιδευόμενοι από 10 διαφορετικές χώρες (Αλγερία, Βραζιλία, Εκουαδόρ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ινδονησία, Ιορδανία, Μαρόκο , Τρίνιταντ & Τομπάκο και Ελλάδα ), Αξιωματικοί Ενόπλων Δυνάμεων, στελέχη Σωμάτων Ασφαλείας και πολίτες, επαγγελματίες και μη του χώρου της ασφάλειας.
  Ταυτόχρονα η πρακτική επιδειξη υποστηρίχτηκε από εκπαιδευτές του Λιμενικού, του αεροδρομίου Θεσ/νικης, του τελωνείου Ευζώνων και της Γ¨ ΚΝΟ.
  Αξίζει να σημειώσουμε την μεγάλη επιτυχία του σχολείου και αυτή την χρονιά, όπως αυτή περιγράφεται μέσα από τις εκθέσεις αξιολόγησης των σπουδαστών.
  Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και ιδιαίτερα σε αυτούς που θα τοποθετηθούν σε θέσεις ασφαλείας συνόρων, όπου θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις τους.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά