“Θα πέσουνε κάτι μηνύσεις” γιατί “ξυπνήσαν οι σκλάβοι Αντωνάκη”…

Το εξώδικο που έστειλαν οι στρατιωτικοί στον Χαρδούβαλη είναι μόνο η αρχή. Με την λογική ο “βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται”, οι “χακί συνδικαλιστές” ετοιμάζονται να “πλακώσουν” τις μηνύσεις για την μη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ. Πότε και σε ποιους το κρατάνε μυστικό αλλά είναι θέμα χρόνου “να πέσουνε κάτι μηνύσεις”.
Η κυβέρνηση μπορεί να μην το πιστεύει αλλά έχει μπλέξει πολύ άσχημα με τους στρατιωτικούς. Τους αστυνομικούς τους έχει από κοντά και έχει τάξει διάφορα. Τους “στραταίους” όμως εξακολουθεί να τους έχει ‘στο περίμενε”. Αλλά όπως έλεγε και η ταινία …”ξυπνήσανε οι σκλάβοι Αντωνάκη”

armynews
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά