Ενημέρωση για κατάθεση τροπολογιών επί του σχεδίου νόμου που ρυθμίζει θέματα του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης

Στα πλαίσια παρακολούθησης των διαφόρων και ποικίλων θεμάτων που αφορούν τα απόστρατα Στελέχη και Μέλη μας, λάβαμε ενημέρωση  από το γραφείο της Βουλευτού Τάνιας Ιακωβίδου, η οποία  είναι η εισηγήτρια του σχεδίου νόμου για τη ρύθμιση θεμάτων του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.
 
   Η Κα Ιακωβίδου κατέθεσε 5 τροπολογίες εκ των οποίων  τρεις είναι ειδικού ενδιαφέροντος για εμάς, καθώς δύο αφορούν το Μετοχικό Ταμείο Στρατού και μία το εφάπαξ βοήθημα  στρατιωτικών (ΕΜΘ και ΕΠ.ΟΠ.)
 
   Οι υπόψη τροπολογίες είναι  συγκεκριμένα οι παρακάτω:
 
   Τροπολογία για τον σχηματισμό ταμειακού αποθεματικού του Μετοχικού Ταμείου Στρατού.
 
   Τροπολογία για το χρόνο  αποπληρωμής της οφειλής του ΜΤΣ στο Ελληνικό Δημόσιο.
 
 Τροπολογία για χορήγηση εφάπαξ βοηθήµατος στους Επαγγελµατίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ.), στους µη µονιµοποιηθέντες εθελοντές και εθελόντριες του ν.δ. 445/1974, στις εθελόντριες του ν. 705/1977, καθώς και στους Εθελοντές Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) του ν. 1848/1989. 
 
Εκ του Γραφείου Τύπου
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά