Αλεξανδρούπολη: Μεθυσμένοι πέταξαν μολότοφ σε σκοπιά στρατοπέδου

Ο σκοπός δεν τραυματίστηκε - Από τις φλόγες πλοκρίθηκαν υλικές ζημιές στη σκοπιά

Συναγερμός σήμανε στη φρουρά του στρατοπέδου «Ζήση» που βρίσκεται στην είσοδο της Αλεξανδρούπολης, όταν ο στρατιώτης που είχε βάρδια σε μια από τις σκοπιές δέχθηκε επίθεση από αγνώστους οι οποίοι εκτόξευσαν εναντίον του βόμβα μολότοφ, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσουν.

Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου και αμέσως πάνοπλοι φαντάροι έφτασαν στη σκοπιά που είχε τυλιχτεί στις φλόγες, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική άνδρες της οποίας έσβησαν την φωτιά που προξένησε μόνο μικρές υλικές ζημιές.

Παρά τις έρευνες στις οποίες συμμετείχαν και δυνάμεις της Αστυνομίας, οι δράστες
πρόλαβαν να εξαφανιστούν. Σύμφωνα με τον στρατιώτη που δέχθηκε την επίθεση, ήταν τρεις νεαροί οι οποίοι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Όμως, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά τους.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά