Άδικαν σκότωσαν τον ΕΠΟΠ. Δεν ήταν η ενέδρα για αυτόν.

Πως παγίδευσαν τα θύματα και έστισαν την ενέδρα θανάτου
- Ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο οι δύο δράστες
- Στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή βρέθηκε το ένα από τα δύο θύματα
- Αιτία τα αναβολικά, αλλά η εκτέλεση προκαλεί υποψίεςΟι λεπτομέρειες από το φρικτό έγκλημα στο δρόμο από Καλαμάτα για Καρδαμύλη πραγματικά συγκλονίζουν.
Από χθες οι αστυνομικοί μέσω σημειώσεων στο σπίτι του ενός από τα δύο θύματα αλλά και τις κλήσεις των κινητών τηλεφώνων έφτασαν στα ίχνη του μόλις 18 ετών Π.Μ. που συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του. Τα όσα είπε σοκάρουν.
Τη νύχτα παραδόθηκε στην αστυνομία ο συνεργός του Π.Μ., επίσης 18 ετών Ν.Μ.Λ που αναμένεται να πάρει και εκείνος μαζί με τον άλλο εκτελεστή τον δρόμο για τον εισαγγελέα στις τρεις το μεσημέρι.

Στόχος ήταν μόνο ο ένας από τα θύματα
Όπως είπε ο ένας από τους δύο δράστες που ομολόγησε την πράξη του στόχος ήταν μόνο ο ένας από τα δύο θύματα. Ο Κώστας Σγούρος με τον οποίο υπήρχε και η οικονομική διαφορά εξαιτίας μιας παραγγελίας κάποιων αναβολικών χαπιών.
Οι αστυνομικοί γνώριζαν από μαρτυρίες ότι ο 18χρονος είχε διαπληκτιστεί με τον σύμβουλο διατροφής, γνώριζαν ότι είχαν διαφορές, ενώ στα πράγματα του θύματος είχαν βρεθεί και σημειώσεις για την παραγγελία των φαρμάκων.
Έτσι μπόρεσαν μέσω των κλήσεων των κινητών να φτάσουν στον 18χρονο δράστη αφού είδαν ότι είχε επικοινωνήσει με το θύμα λίγα λεπτά πριν την εξαφάνισή του.

Η παγίδα 
Όπως λένε οι πληροφορίες του newsit ο 18χρονος ομολόγησε πως έστησε παγίδα στον σύμβουλο διατροφής. Γνωρίζοντας την αγάπη του για τα γρήγορα αυτοκίνητα του τηλεφώνησε τη νύχτα της Δευτέρας και του είπε ότι γνώριζε για ένα αυτοκίνητο-ευκαιρία και πως θα μπορούσε να του το δείξει.
Είχε μαζί του τον άλλο 18χρονο και σκόπευαν μαζί να ... πείσουν τον Κ. Σγούρο για την οικονομική διαφορά που είχαν.
Για το λόγο αυτό είχαν πάρει μαζί τους και όπλο.
Για να μην υποψιαστεί το θύμα του είπαν ότι το αυτοκίνητο είναι σε ένα χωριό και πως θα τον έπαιρναν μαζί τους με το αυτοκίνητο καθώς ο δρόμος ήταν δύσκολος.
Πήγε με τον φίλο του στο θάνατο
 
Ο Κ. Σγούρος ήταν μαζί με τον φίλο του Γ. Κομμάτη, ο επαγγελματίας οπλίτης είναι και9 μηχανικός και έτσι ο φίλος του του ζήτησε να πάει μαζί του για να “τσεκάρει” με την πειρία του το αυτοκίνητο.
Κάπως έτσι οι δυο φίλοι ξεκίνησαν για την παγίδα.
Όπως είπε ο ένας από τους δύο δράστες δεν είχαν σκοπό να τους σκοτώσουν. Ήθελαν μόνο να τρομάξουν τον Κ. Σγούρο.
Υπήρξε όμως όπως είπε καυγάς, μάλιστα είπε ότι το ένα από τα θύματα του έριξε χαστούκι, εκεί είπε χάθηκε ο έλεγχος, ήρθαν στα χέρια και τότε βγήκαν όπλα.
Τα θύματα προσπάθησαν να φύγουν, τότε τους πυροβόλησαν πισώπλατα...
Ο ένας από τους δύο πήρε τη μηχανή του Κ. Σγούρου και προσπάθησε να την κρύψει στην πόλη της Καλαμάτας.
Τώρα πάντως και μετά την παράδοση και του Ν.Μ.Λ οι δύο δράστες φαίνεται να ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο.

https://gr.news.yahoo.com/%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%8C-%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B1%CE%BC%CF%8D%CE%BB%CE%B7-%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%BD-072017416.html
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά