Ενημέρωση Υποψηφίων (Ελλήνων Εξωτερικού) Διαγωνισμού Επιλογής ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ Ακαδημαϊκού Έτους 2014-2015

Η Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), μετά την ολοκλήρωση της φάσης ελέγχου των δικαιολογητικών των υποψηφίων της ειδικής κατηγορίας "Έλληνες Εξωτερικού" για τα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2014-15, από την αρμόδια προς τούτο επιτροπή, ανακοινώνει τους πίνακες Δεκτών - Απορριπτέων υποψηφίων για τις περαιτέρω διαδικασίες επιλογής, καθώς και το αναλυτικό ημερολογιακό πρόγραμμα των Προκαταρκτικών Εξετάσεων (ΠΚ.Ε), σύμφωνα με το οποίο υποχρεούνται να υποβληθούν οι Δεκτοί MONO υποψήφιοι, με μέριμνα της ΠΑ.
Για την πλέον ολοκληρωμένη ενημέρωσής σας, ιδιαίτερη προσοχή να δοθεί στις οδηγίες διεξαγωγής των ΠΚ.Ε, όπως αυτές περιέχονται στο πρόγραμμα.
Για περισσότερες πληροφορίες - διευκρινήσεις, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ώρες και ημέρες, στα τηλέφωνα 2108192132 - 2133.
Αλφαβητική Κατάσταση Δεκτών Υποψηφίων ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ
Αλφαβητική Κατάσταση Απορριπτέων Υποψηφίων ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ
Αναλυτικό Πρόγραμμα Προκαταρκτικών Εξετάσεων - Οδηγίες
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά