Οι επόμενες κινήσεις της Ομοσπονδίας

poes
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.
 
Πολύ σύντομα, και με την εκπνοή της προθεσμίας που έδωσε η Ομοσπονδία μας στον Υπουργό Οικονομικών και στην Κυβέρνηση, για την ορθή, άμεση και πλήρη συμμόρφωση του δημοσίου στη γνωστή πλέον σε όλους σας υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, θα ανακοινωθούν οι επόμενες νομικές ενέργειές μας για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων όλων των Ελλήνων στρατιωτικών.
 
Η μέχρι τώρα συμπαράστασή σας στάθηκε αρωγός στις προσπάθειές μας. Η συμμετοχή σας από εδώ και στο εξής θα κρίνει τις εξελίξεις. Ενισχύστε τις Ενώσεις σας. Εγγραφείτε και δυναμώστε τη φωνή σας. Οι εξελίξεις τρέχουν και η δυνατότητα ανατροπής των σχεδίων που ετοιμάζονται εις βάρος μας θα υπάρξει μόνο όταν δυναμώσουν οι Περιφερειακές Ενώσεις και η Ομοσπονδία μας. Αναζητήστε την Περιφερειακή Ένωση της περιοχής όπου υπηρετείτε (εδώ) και συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής.
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά