Ενέργειες για την απόφαση του ΣτΕ

poes
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.
 
Ήδη πέρασε αρκετό διάστημα από τη 13-6-2014, ημερομηνία που δημοσιεύτηκε η γνωστή σε όλους υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και την 20-6-2014, ημερομηνία που επιδόθηκε, με εξώδικο, η εν λόγω απόφαση στον Υπουργό Οικονομικών, ζητώντας την πλήρη και άμεση συμμόρφωση του Ελληνικού δημοσίου προς την εν λόγω απόφαση, πλην όμως μέχρι και σήμερα ουδεμία ενέργεια δεν έχει τελεστεί από μεριάς του Υπουργείου Οικονομικών.
 
Κατόπιν τούτου, σας γνωρίζεται ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες η Ομοσπονδία μας, προκειμένου να διασφαλίσει τα δικαιώματα των μελών των Περιφερειακών Ενώσεων Στρατιωτικών και εν γένει των Ελλήνων στρατιωτικών, θα προσφύγει στην αρμόδια Επιτροπή Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας ζητώντας να  υποχρεώσει τη διοίκηση, που κατ΄ εξακολούθηση παρανομεί, στη συμμόρφωση προς την εν λόγω δικαστική απόφαση, επιβάλλοντας ταυτόχρονα και χρηματικές κυρώσεις.
 
Δείξτε εμπιστοσύνη στις Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών και στην Ομοσπονδία μας και εγγραφείτε, σήμερα κιόλας, μέλος τους.
 
Το επόμενο διάστημα θα είναι γεμάτο με ενέργειες που ουδέποτε φανταστήκαμε ότι θα μπορούσαν να συμβούν σε μια δικαιοκρατούμενη - δημοκρατική πολιτεία.
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά