Αγώνας Δρόμου «Από Φάρο σε Φάρο»

Αγώνας Δρόμου «Από Φάρο σε Φάρο»

       Το Σάββατο 12 Ιουλίου 2014, διοργανώθηκε από την Υπηρεσία Φάρων  ο 1ος νυχτερινός ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου «Από Φάρο σε Φάρο» απόστασης 24 χιλιομέτρων, στο πλαίσιο της προβολής του Φαρικού δικτύου της χώρας μας, σε συνδυασμό με την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους.
       Οι συμμετέχοντες, που ξεπέρασαν τους διακόσους, είχαν ως σημείο εκκίνησης το Φάρο Ναυπάκτου και σημείο τερματισμού το Φάρο στο Δρέπανο Πατρών, διερχόμενοι από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρίου.
       Στη διοργάνωση του αγώνα συνέβαλαν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,  ο Δήμος Ναυπάκτου, η Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας,  η Τροχαία, το Λιμεναρχείο Ναυπάκτου, το ΕΚΑΒ, η 116 Πτέρυγα Μάχης, καθώς και πλήθος εθελοντών.
 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά